''Legioen eist af en toe meer dan wat reëel gesproken kan''

''Legioen eist af en toe meer dan wat reëel gesproken kan''

Na een sterke reeks staat Feyenoord stevig op de derde plaats in de Eredivisie. De achterstand op Ajax en PSV bedraagt respectievelijk vijf en zeven punten. De vraag is nu of Feyenoord in de tweede seizoenshelft nog een serieuze rol kan spelen in de kampioensrace.

"Het zal afhangen van Ajax en PSV", zegt Leo Driessen in het programma Voetbalpraat. "Mocht Ajax uitglijden tegen PEC staat Feyenoord opeens op twee punten, maar echt waarschijnlijk lijkt me dat niet. Met het verschil zoals het nu is, doe je niet mee om de titel."

Kees Kwakman stelt dat het voor Feyenoord altijd lastig is om een doelstelling vast te stellen. "Er wordt gezegd dat Feyenoord altijd mee moet doen in de titelrace, maar is dat wel reëel? Misschien moet je zeggen dat je zo lang mogelijk mee wil doen, maar wordt dat geaccepteerd door de achterban?"

Volgens Leo Driessen heeft de trouwe achterban van Feyenoord hierin ook een negatieve invloed. "Het probleem bij Feyenoord is die gouden last van het Legioen. Het is prachtig dat die mensen zo achter je staan, maar die eisen af en toe wel meer dan wat reëel gesproken kan."

Lees meer over
PSV
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties