''We moeten kijken hoe Van Persie ervoor staat na gisteren''

''We moeten kijken hoe Van Persie ervoor staat na gisteren''

Door de blessure van Nicolai Jorgensen zijn Robin van Persie en Dylan Vente de overgebleven opties voor de spitspositie bij Feyenoord. Tegen VVV koos Van Bronckhorst voor eerstgenoemde, maar het is de vraag of hij ook tegen FC Emmen weer aan de aftrap zal staan.

"We moeten morgen bekijken hoe Van Persie ervoor staat na de wedstrijd van gisteren", wordt Van Bronckhorst geciteerd door Dennis van Eersel. De grasmat van FC Emmen zou daarbij geen punt moeten zijn. "Hij heeft vaker op kunstgras gespeeld en gescoord."

Tegen VVV viel de keuze op Robin van Persie. "Gisteren was de verwachting dat VVV zich zou ingraven, waardoor het meer om zijn kwaliteit ging dan om inspanning. Daarom speelde hij in de spits", citeert RTV Rijnmond. Toch is de trainer ook lovend over Dylan Vente. "Hij is vrij compleet. Hij heeft oog voor loopacties, kan als aanspeelpunt fungeren en kan ook goed koppen."

Lees meer over
Robin van Persie Dylan Vente
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties