Van Persie: ''Sam heeft hem nu gelukkig te pakken''

Van Persie: ''Sam heeft hem nu gelukkig te pakken''

Robin van Persie is dolblij dat Feyenoord een goed vervolg heeft kunnen geven aan de overwinning op PSV. De Rotterdammers versloegen vanavond VVV-Venlo in De Kuip met 4-1 en kwamen geen moment in de problemen.

"Als je zo'n goede wedstrijd speelt als tegen PSV en je verliest dan nu punten, dan is dat eigenlijk niet heel veel meer waard. Ik ben daarom opgelucht,'' vertelt Van Persie in gesprek met FOX Sports. ''Als we hier punten zouden verliezen, zou het een smetje zijn op de wedstrijd tegen PSV. Dat is zonde, want we speelden toen de eerste helft zulk fantastisch voetbal. Dan speel je PSV helemaal weg. Vanuit dat oogpunt ben ik blij dat we het een goed vervolg hebben kunnen geven."

''We hebben goed gespeeld. Af en toe wat slordig, maar dat kwam ook door het tempo dat we handhaafden. We wilden gewoon een hoog tempo houden. VVV zakte heel erg in en dan wordt het lastig. Dan moet je forceren en creëren. Dat probeerden we en dat ging af en toe fout. Tonny maakte een goede goal en Sam is on fire nu. Hij maakte lekker zijn acties en gooit er zelfs ook trucjes uit.''

Sam Larsson begint steeds meer vertrouwen te krijgen. "Dat merk je wel, ja. Dat is gewoon een bepaalde flow. Als je daar in zit, wil je daar zo lang mogelijk in blijven. Dat is eigenlijk een constante struggle met jezelf als voetballer. Je wil die flow constant hebben, maar soms is die er, dan is die plotseling weer weg en daarna is hij weer terug. Dat is constant daar naar zoeken en Sam heeft hem nu gelukkig te pakken.''

Lees meer over
De Kuip PSV Robin van Persie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties