Steijn: ''Feyenoord nog steeds topploeg''

Steijn: ''Feyenoord nog steeds topploeg''

Maurice Steijn had aan het één keer bekijken van de band van Feyenoord-PSV voldoende om te weten dat Feyenoord in de Eredivisie-kraker tegen de koploper in de beste vorm van dit seizoen stak. De vraag is of Giovanni van Bronckhorst zijn ploeg tegen VVV op hetzelfde hoge niveau kan brengen.

Steijn vindt het knap hoe Feyenoord speelde tegen PSV. ''Iedereen vergeet dat Feyenoord een ploeg heeft met veel internationals en spelers met grote individuele kwaliteit. Feyenoord is een tijd lang neergezet als een ploeg die niet meer om de titel kan spelen. Goed, vooral Ajax is in kwaliteit een stuk verder. Maar dat heeft met geld te maken. Zoals Feyenoord zondag tegen PSV voetbalde, is het absoluut nog een topploeg in Nederland,'' vertelt de trainer in gesprek met De Telegraaf.

Feyenoord wilde afgelopen zomer Steijn naar De Kuip halen. Er kwam geen akkoord. ''Nee en dat kan in het voetbal. Ik heb mijn contract bij VVV verlengd met nog eens twee jaar. No hard feelings. Ik heb prima contact gehad met Martin van Geel, Giovanni van Bronckhorst en Jan de Jong. We hebben elkaar een hand gegeven en ik gun Feyenoord nog steeds het beste. Van beide kanten is er geen probleem gemaakt. Ik vind Feyenoord nog steeds een schitterende club. Wie weet wat er in de toekomst gebeurt..."

Lees meer over
De Kuip PSV
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties