Toornstra gelooft er nog in: ''Dan moet je wel winnen van VVV''

donderdag 6 december 2018 01:10 45.220 keer bekeken 68 reacties Pro Shots

Jens Toornstra bewijst zijn waarde voor Feyenoord weer de afgelopen weken. Ook tegen VVV Venlo zal hij vandaag in de basis starten. Statistieken wijzen uit dat Toornstra in alle elf thuiswedstrijden waarin hij het openingsdoelpunt voor zijn rekening nam, Feyenoord ook daadwerkelijk won. Hopelijk bevestigt hij deze statistiek vanavond weer. 

Bij Feyenoord TV kijkt Toornstra terug op de wedstrijd tegen PSV. "Ja het was een mooie wedstrijd, zeker met de sfeer erbij. Dat hebben we de laatste tijd wat minder gezien, dus dat was wel leuk om weer een keer mee te maken."

Feyenoord behoort in De Kuip van VVV te winnen, maar Toornstra waakt voor onderschatting, al heeft hij wel door dat VVV de laatste weken minder presteert. "Vooral in het begin hebben ze veel punten gepakt. De laatste tijd hebben ze wat ongelukkige wedstrijden gespeeld, maar het is een stugge ploeg. Ze spelen wel compact, een beetje op de counter en ze zijn fysiek sterk."

Feyenoord had bij verlies tegen PSV afgelopen zondag op 16 punten achterstand van de koploper kunnen staan (reken maar na), maar als er vanavond van VVV gewonnen wordt is dat aantal punten opeens nog maar 7: is er nog geloof in het landskampioenschap dan? "Ja, eigenlijk wel. Je keek een tijdje tegen een fikse achterstand aan en dat hebben we de afgelopen week wel een beetje terug weten te brengen, maar dan moet je wel winnen van VVV."

Gerelateerd nieuws
68 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 29 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 69583 leden - Op dit moment zijn 1546 mensen actief, waarvan 374 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved