Van Beek: ''Het buitenland? Dat is wel een doel''

dinsdag 4 december 2018 21:19 67.365 keer bekeken 221 reacties Pro Shots

Sven van Beek verlengde onlangs zijn contract bij Feyenoord, maar hoopt wel de stap naar het buitenland te maken, zo vertelt hij in Bij Andy in de auto. "Het buitenland? Dat is wel een doel. Uiteindelijk wil je ook internationaal iets bereiken."

"Aan het einde van je carrière wil je er alles uit hebben gehaald. Daar hoort geld ook bij, daar ben ik heel eerlijk in. Waarheen? Ik weet het niet. Eerst hier maar speelminuten krijgen. Italië vind ik mooi."

Van Beek speelde een uitstekende wedstrijd tegen PSV en snapt dat hij bij Feyenoord moet presteren voordat hij de gewenste stap naar het buitenland kan maken. Vandaar de contractverlenging. "Ik heb er vertrouwen in, anders doe je zoiets niet. Op een dag komt mijn kans weer. Dan moet ik hem grijpen en niet meer uit de basis verdwijnen."

Voormalig Feyenoord trainer Fred Rutten kan op complimenten rekenen van de verdediger. "Het was voor mij een goede trainer. Hij gaf me op dat moment veel vertrouwen, waardoor ik ook in the picture kwam bij het Nederlands elftal. Dat waren mooie momenten. Je kunt zeggen wat je wilt, maar door vertrouwen van de trainer zit je lekker in je vel en kun je beter voetballen." Ook op Ronald Koeman kijkt Van Beek met warme gevoelens terug. "Koeman heeft me laten debuteren. Hij was veel met me bezig, ook qua positie. Dat is top."

Gerelateerd nieuws
221 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 86 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 69583 leden - Op dit moment zijn 1571 mensen actief, waarvan 359 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved