''Zegt genoeg over de rol van Tapia, die lijkt wel uitgespeeld''

dinsdag 4 december 2018 06:17 84.265 keer bekeken 77 reacties Pro Shots

De media raken niet uitgepraat over de prestatie van Feyenoord tegen PSV. Ook bij RTV Rijnmond waren de drie tafelgasten, Joop Hiele, Sinclair Bischop en Emile Schelvis, het gisteren roerend eens: de zege was dikverdiend. 

"Hoe ze de eerste helft gespeeld hebben, daar heb ik alleen lof en respect voor. Uiteraard werden ze ook goed opgezweept door de supporters. Toen ze de tunnel uitkwamen, wat er toen gebeurde was natuurlijk magnifiek", aldus Hiele. "Iedereen besefte gisteren wel dat er iets moest gebeuren en de eerste helft heeft Feyenoord ontzettend veel energie in de wedstrijd gestoken, iets dat PSV niet kon opbrengen. "

Schelvis was net zo lovend, maar wilde het vizier eigenlijk alweer op de toekomst richten in plaats van over de wedstrijd tegen PSV te praten. "Daarom zou ik nu graag een dikke vette punt zetten achter het verhaal over PSV, vooruit gaan kijken en eens lekker te gaan denken aan VVV en al die andere wedstrijden die nog komen." 

"In die euforie blijven zitten is iets wat deze club in veel beperktere zin zou moeten doen. Ze zouden veel meer verder moeten kijken om te zien wat er voor nodig is om dit elke keer te kunnen tonen. Als ze de persoonlijkheid kunnen tonen zoals in de duels van gisteren, dan moet dat ook tegen VVV kunnen."

Wel plaatsten de tafelgasten hun vraagtekens bij de wissel van Yassin Ayoub voor de geblesseerd geraakte Jordy Clasie. Bischop: "Normaal is Tapia daar de vervanger voor. Dit zegt genoeg over de rol van Tapia, die lijkt wel uitgespeeld. Die heeft vier minuutjes gespeeld deze competitie en Ayoub moet de vervanger zijn van Vilhena. Want de roep om Ayoub... die werd met de week beter, maar die viel gisteren dramatisch in."

Gerelateerd nieuws
77 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 40 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72605 leden - Op dit moment zijn 665 mensen actief, waarvan 159 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved