Contractbespreking 'Gio' rond kerst: ''Spelers klagen niet''

Contractbespreking 'Gio' rond kerst: ''Spelers klagen niet''

Nu het einde van het contract van Giovanni van Bronckhorst nadert, is de vraag of Feyenoord volgend seizoen met de trainer door moet gaan. Hans Kraaij Jr weet bij Veronica Inside te melden dat Jan de Jong rond de kerst met Van Bronckhorst in gesprek wil. Volgens Johan Derksen moet Feyenoord wel degelijk met de oefenmeester doorgaan.

"Het is een nette vent en een uithangbord. Ik hoor de spelers niet klagen. Er is dus ook geen enkel argument te bedenken om zijn contract niet te verlengen", begint Derksen. "Het is een jongen met een Feyenoordverleden en een fantastische staat van dienst als voetballer. Dit is een jongen die je nog twintig jaar bij Feyenoord kunt houden."

Derksen denkt niet dat een ander het beter zou doen. "Noem maar een alternatief dat beter bij Feyenoord past. Die moet de club weer leren kennen. En dat gelul van spelers die op een gegeven moment op hem uitgekeken zijn. Op dit niveau zijn er maar een paar spelers die er langer dan drie jaar zijn."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties