Contractbespreking 'Gio' rond kerst: ''Spelers klagen niet''

dinsdag 4 december 2018 06:00 54.225 keer bekeken 194 reacties Pro Shots

Nu het einde van het contract van Giovanni van Bronckhorst nadert, is de vraag of Feyenoord volgend seizoen met de trainer door moet gaan. Hans Kraaij Jr weet bij Veronica Inside te melden dat Jan de Jong rond de kerst met Van Bronckhorst in gesprek wil. Volgens Johan Derksen moet Feyenoord wel degelijk met de oefenmeester doorgaan.

"Het is een nette vent en een uithangbord. Ik hoor de spelers niet klagen. Er is dus ook geen enkel argument te bedenken om zijn contract niet te verlengen", begint Derksen. "Het is een jongen met een Feyenoordverleden en een fantastische staat van dienst als voetballer. Dit is een jongen die je nog twintig jaar bij Feyenoord kunt houden."

Derksen denkt niet dat een ander het beter zou doen. "Noem maar een alternatief dat beter bij Feyenoord past. Die moet de club weer leren kennen. En dat gelul van spelers die op een gegeven moment op hem uitgekeken zijn. Op dit niveau zijn er maar een paar spelers die er langer dan drie jaar zijn."

Gerelateerd nieuws
194 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 84 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72605 leden - Op dit moment zijn 664 mensen actief, waarvan 175 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved