Kritiek op Bijlow: ''Helemaal geen bijzondere keeper''

maandag 3 december 2018 21:08 66.495 keer bekeken 180 reacties Pro Shots

Justin Bijlow is sinds dit seizoen de eerste doelman van Feyenoord. De meningen over de keeper lopen echter uiteen. Zo ook bij Veronica Inside, waar Hans Kraaij Jr en Johan Derksen het niet met elkaar eens zijn.

"Ik denk dat Bijlow binnen een paar jaar tegen het Nederlands elftal aan zit. Er zit een stabiele kop op." Als voorbeeld noemt hij de blunder die Bijlow maakte in de Klassieker. "Als je als jonge jongen zo in de fout gaat in de Arena en je vervolgens zo herstelt, vind ik je een heel betrouwbare keeper."

Derksen is minder enthousiast. "Als je tegenwoordig een bal tegenhoudt, zijn er al analisten die je meteen in het Nederlands elftal willen hebben. Laat hem eerst eens een jaar goed keepen. Ik vind het helemaal geen bijzondere keeper, hij heeft mij nog niet kunnen overtuigen. Ik vind het al heel wat dat de technische staf voor hem kiest, en niet voor Vermeer met zijn ervaring."

Gerelateerd nieuws
180 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 88 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73587 leden - Op dit moment zijn 994 mensen actief, waarvan 230 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved