Kritiek op Bijlow: ''Helemaal geen bijzondere keeper''

Kritiek op Bijlow: ''Helemaal geen bijzondere keeper''

Justin Bijlow is sinds dit seizoen de eerste doelman van Feyenoord. De meningen over de keeper lopen echter uiteen. Zo ook bij Veronica Inside, waar Hans Kraaij Jr en Johan Derksen het niet met elkaar eens zijn.

"Ik denk dat Bijlow binnen een paar jaar tegen het Nederlands elftal aan zit. Er zit een stabiele kop op." Als voorbeeld noemt hij de blunder die Bijlow maakte in de Klassieker. "Als je als jonge jongen zo in de fout gaat in de Arena en je vervolgens zo herstelt, vind ik je een heel betrouwbare keeper."

Derksen is minder enthousiast. "Als je tegenwoordig een bal tegenhoudt, zijn er al analisten die je meteen in het Nederlands elftal willen hebben. Laat hem eerst eens een jaar goed keepen. Ik vind het helemaal geen bijzondere keeper, hij heeft mij nog niet kunnen overtuigen. Ik vind het al heel wat dat de technische staf voor hem kiest, en niet voor Vermeer met zijn ervaring."

Lees meer over
Kenneth Vermeer Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties