Larsson: ''Een beetje zoals Eden Hazard van Chelsea''

Larsson: ''Een beetje zoals Eden Hazard van Chelsea''

Sam Larsson heeft in de topper tegen PSV een uitstekende indruk gemaakt. De Zweed speelde een sterke wedstrijd en wist fraai de 2-0 te scoren in De Kuip. "Het was een goede goal. Het was ook leuk juichen. Een beetje zoals Eden Hazard van Chelsea.''

"Ik blijf na de training altijd wat langer op het veld om te oefenen op afstandsschoten,'' vertelt Larsson in gesprek met NUsport.nl. ''Het lukte me tot nu toe alleen in de beker om op die manier te scoren, maar gelukkig nu ook in de competitie. Het is leuk om beloond te worden."

Larsson had ook een belangrijk aandeel in de 1-0 van de Rotterdammers. "Dat was een counter uit het boekje. Ik weet niet meer van wie ik de bal kreeg, volgens mij van Clasie, maar ik vond Berghuis in de vrije ruimte en hij gaf op zijn beurt weer een fantastische steekbal op Jørgensen."

Ziet Larsson nog mogelijkheden voor Feyenoord? "Alles is nog mogelijk in de titelrace. We zijn nog niet eens halverwege de competitie. We hebben vandaag ons werk goed gedaan, maar we moeten dit vol blijven houden en deze prestatie ook donderdag weer op de mat leggen."

Lees meer over
De Kuip PSV Steven Berghuis Clasie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties