Van der Heijden: ''Daar moeten we motivatie uit halen''

zondag 2 december 2018 21:05 30.125 keer bekeken 78 reacties Pro Shots

Feyenoord heeft in de wedstrijd op PSV op knappe wijze een overwinning uit het vuur weten te slepen. Waar de wedstrijd van vorige week tegen FC Groningen niet goed was, speelde Feyenoord in de topper veel beter. De vraag is waar dat aan ligt.

"Dat is een goede vraag", reageert Van der Heijden voor de camera van Ziggo Sport. "We hebben onszelf in ieder geval voorgenomen om deze wedstrijd volle bak te starten. Dat pakte goed uit. Tegen Groningen begonnen we ook goed, maar hielden we het niet vol. Vandaag was de tweede helft ook wat moeilijker, maar dat ligt ook aan de kwaliteit van PSV." Over de eerste helft is Van der Heijden in ieder geval erg tevreden. "We komen verdiend 2-0 voor. Misschien hadden we nog een derde of vierde kunnen maken. Maar 2-1 winnen is perfect."

Het gat met PSV is na deze wedstrijd verkleind tot tien punten met een wedstrijd minder gespeeld. "Dit was de laatste strohalm om aan te haken. Dat is gelukt. PSV had tot nu toe ook de maximale score, dat gebeurt niet vaak. Daardoor was het gat groter dan we hadden gehoopt. We hebben in ieder geval weer een beetje spanning teruggebracht. Daar moeten we motivatie uit halen."

Gerelateerd nieuws
78 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 15 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 68250 leden - Op dit moment zijn 1467 mensen actief, waarvan 248 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved