''Ze hebben zichzelf weer in leven geschoten vandaag''

zondag 2 december 2018 17:14 57.580 keer bekeken 164 reacties Pro Shots

Feyenoord watcher Martijn Krabbendam was zeer te spreken over de prestatie van Feyenoord tegen PSV. Jens Toornstra en Sam Larsson benoemt hij als uitblinkers, al was er geen basisspeler die vandaag het vereiste niveau niet haalde. PSV werd de eerste helft overrompeld door Feyenoord.

"PSV kon weten wat ze te wachten stond en uiteindelijk laten ze zich er toch door verrassen. Je weet: Feyenoord speelt voor zijn laatste kans, met De Kuip erachter, die proberen in duels te komen. Het is opvallend dat PSV dan niet doet wat ze het hele seizoen al wel doen. Dan is het voor Feyenoord lekker voetballen. Goals op het juiste moment. Eigenlijk vergat Feyenoord om het voor de rust al te beslissen."

"Uiteindelijk een dikverdiende overwinning", zo vertelt Krabbendam op de radio van Voetbal International. "PSV kwam na rust nog wel wat terug. Als je de hele wedstrijd bekijkt en naar de intentie waarmee beide ploegen gespeeld hebben, dan wint Feyenoord dikverdiend. Heel Feyenoord was agressiever dan PSV. Je kunt eigenlijk geen speler noemen die uit de toon viel."

"Het gat is nog groot, maar ze hebben zichzelf weer in leven geschoten vandaag, met die overwinning. Nu is het zeven verliespunten op PSV en vijf op Ajax. Dat is nog steeds fors, maar Feyenoord heeft geen Europese verplichtingen,. Als Feyenoord speelt zoals in de eerste helft, dan gaan hier weinig ploegen winnen. Dan weet je het maar nooit."

Gerelateerd nieuws
164 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 46 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 69583 leden - Op dit moment zijn 1585 mensen actief, waarvan 359 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved