Burger: ''Winnen van de aartsrivaal is gewoon heerlijk''

Burger: ''Winnen van de aartsrivaal is gewoon heerlijk''

Wouter Burger was met een doelpunt en een assist belangrijk bij de 3-2 overwinning van Feyenoord Onder 19 op aartsrivaal Ajax. Met de drie punten lijkt Feyenoord zeker van een plek in de kampioenspoule na de winterstop. "Dat is lekker. En winnen van de aartsrivaal is gewoon heerlijk", zegt Burger in gesprek met Feyenoord TV.

"Het was een slechte wedstrijd van beide kanten. Alleen maar duels en harde overtredingen. Bij een iets strengere scheidsrechter waren er misschien wel wat rode kaarten gevallen", aldus Burger, die trots is op de manier waarop de ploeg is teruggekomen na een vroege 0-1. "We rechtten goed onze rug door nog drie keer te scoren. Die laatste tegengoal is een klein smetje; ik denk dat je hier met minimaal twee goals verschil moet winnen. Maar winnen van de vijand, dat is alleen maar lekker."

Op Varkenoord werd de ploeg van trainer Dirk Kuyt door veel supporters gesteund. "Na mijn goal sprong ik de netten in. Daar stonden heel veel fans te juichen. Dat vind ik heerlijk bij zo'n wedstrijd, dat die gasten er ook zijn. Dat maakt het alleen maar mooier", aldus Burger.

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties