''Feyenoord gaat op termijn niet meer aanhaken''

''Feyenoord gaat op termijn niet meer aanhaken''

Feyenoord gaat de komende jaren niet inlopen op PSV en Ajax. Journalist Valentijn Driessen ziet een groot verschil ontstaan tussen de clubs. "Ik denk dat Feyenoord op termijn niet meer gaat aanhaken bij Ajax en PSV, ook met dat nieuwe stadion. Als ik de lijstjes zie waarop staat wat Ajax en PSV ontvangen uit de Champions League, Ajax krijgt al zestig miljoen."

"Feyenoord praat over een nieuw stadion met een gegarandeerde inkomstenbron van 25 miljoen euro voor het spelersbudget. Ajax haalt in een half jaar zestig miljoen op,'' vervolgt Driessen in gesprek met Telegraaf TV. ''Dat verschil wordt zo groot. Als ze het beleidsmatig goed invullen, helpt een nieuw stadion Feyenoord ook niet meer. Dan helpt het Feyenoord aan plaats drie."

Morgen staat de topper op het programma. "Het is een heel grote stunt als Feyenoord van dit PSV wint. Het publiek wordt er dan bijgehaald. In Rotterdam wordt alles opgepompt: we gaan dit en dat, het wordt een heksenketel. De spelers zijn daaraan gewend en raken daarvan niet onder de indruk. De enige die daar wel van onder de indruk kan raken is scheidsrechter Gözübüyük. Dit is een van de weinige toppers die hij mag fluiten. Ik ben benieuwd hoe hij zich staande houdt."

Lees meer over
PSV
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties