Krabbendam over Summerville: ''De club moet ingrijpen''

Krabbendam over Summerville: ''De club moet ingrijpen''

Crysencio Summerville is al de hele week onderwerp van gesprek bij Feyenoord. De aanvaller van Feyenoord O/19 kreeg tijdens een training aan de stok met Mats Knoester. Na de training betrad de broer van Summerville de kleedkamer waarna er een handgemeen plaatsvond.

Feyenoord heeft nog altijd geen beslissing genomen over de kwestie. "Op zich is dat gek", zegt Martijn Krabbendam, Feyenoord-watcher van Voetbal International. "Als zoiets gebeurt moet je direct ingrijpen en het niet laten doorsudderen en een beslissing over het weekend heen tillen."

"Eerst zou de straf afgelopen maandag komen, dat ging niet door. Nu komt het volgende week maandag, wat valt er nog te bespreken? Ik ben er niet bij geweest, maar ik heb wel heel veel mensen gesproken die er wel bij waren. Het heeft ontzettend veel impact gehad op iedereen die daar was. De kleedkamer hoort een veilige ruimte te zijn, als daar zulke dingen gebeuren is dat niet goed."

"De club moet dan ingrijpen, zeker in een week waarin de jeugdopleiding onder een vergrootglas lag omdat het hoofd van de jeugdopleiding is weggestuurd", vervolgt de journalist in FC Rijnmond. "Varkenoord was ooit de levensader van Feyenoord. Het is nu een grote chaos, dat kan je als club niet hebben."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties