''Als Feyenoord niet wint kan er zeker een streep door het seizoen''

vrijdag 30 november 2018 18:22 44.215 keer bekeken 152 reacties Pro Shots

Feyenoord neemt het zondag op tegen PSV. De Rotterdammers en Eindhovenaren trappen om 14:30 uur af in de Kuip voor de topper. Ondanks het grote verschil in punten is het geen uitgemaakte zaak dat de koploper de wedstrijd wint.

"Als Feyenoord zondag wint, dan komt Ajax dichterbij en verkleint Feyenoord het gat", zegt Martijn Krabbendan, Feyenoord-watcher van Voetbal International. "Ze spelen voor de laatste kans, want als ze niet winnen kan er zeker een streep door het seizoen. Ze moeten winnen, de druk bij Feyenoord is net zo groot als bij PSV. Misschien wel groter, want PSV kan nog wel een wedstrijdje verliezen."

Ook Geert den Ouden schat de kansen van Feyenoord hoog in. "Ze hebben laten zien dat ze aardig kunnen voetballen, ik vind alleen nog niet dat ze heel erg getest zijn. Ja, Ajax-uit maar dat was niet echt een test door de rode kaart", zegt hij in het RTV Rijnmond-programma FC Rijnmond.

"Als ik kijk naar PSV: ze speelden tegen FC Barcelona fantastisch en hebben dit seizoen een aantal keer met dikke cijfers gewonnen", vervolgt Den Ouden. "Maar ze hebben ook vaak ternauwernood een wedstrijd gewonnen. PSV heeft meer punten dan Feyenoord, maar ze gaan echt snel tegen een zeperd aanlopen."

Gerelateerd nieuws
152 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 55 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75058 leden - Op dit moment zijn 719 mensen actief, waarvan 235 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved