Bijlow: ''Voor zulk soort wedstrijden doe je het in Nederland''

vrijdag 30 november 2018 19:24 30.840 keer bekeken 31 reacties Pro Shots

Justin Bijlow keept, sinds zijn flater tegen Ajax, de laatste weken goede partijen voor Feyenoord. De afgelopen twee wedstrijden, tegen Heracles en FC Groningen, hield Bijlow de nul. "Dat is altijd fijn, het is mooi dat ik een paar keer achter elkaar de nul heb gehouden. Nu hoop ik ook zondag de nul te kunnen houden." 

Eerder dit seizoen versloeg Feyenoord PSV, na strafschoppen, in Eindhoven en legde zo beslag op de Johan Cruijff schaal. "Dit is een totaal andere wedstrijd, een totaal nieuwe wedstrijd. Ik ga niet terugkijken", zo vertelt de keeper voor de camera van FOX Sports. Tevens bieden de eerste twintig minuten tegen FC Groningen enig houvast voor zondag. "Het is voor ons zaak om het wel negentig minuten vol te houden. Om te beginnen aanstaande zondag."

De wedstrijden tegen PSV zijn voor Feyenoord de belangrijkste na De Klassieker volgens Bijlow. "Voor zulk soort wedstrijden doe je het in Nederland, tegen PSV en Ajax. Ik ben benieuwd. Ik denk dat we als we gewoon van onze eigen kracht uitgaan en negentig minuten lang volhouden wat we de eerste twintig minuten tegen Groningen hebben gedaan, dat we er een hele mooie wedstrijd van kunnen maken."

Gerelateerd nieuws
31 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 16 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75058 leden - Op dit moment zijn 814 mensen actief, waarvan 261 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved