Van der Heijden: ''Een ploeg in De Kuip heeft het altijd lastig''

Van der Heijden: ''Een ploeg in De Kuip heeft het altijd lastig''

Jan-Arie van der Heijden heeft alle vertrouwen in een goed resultaat aanstaande zondag tegen PSV. De topper moet gewonnen worden door de Rotterdammers om niet nog verder achterop te raken op de top twee van de Eredivisie. ''Ik geloof in een goed resultaat,'' zegt de verdediger.

Het gaat een lastige middag worden voor Feyenoord. De Eindhovenaren verloren nog geen punten in de competitie. ''Iedere ploeg heeft z'n zwaktes, dus ook PSV. En een ploeg in De Kuip heeft het altijd lastig. Dat moeten we ook gebruiken om tegen PSV een goed resultaat te halen.'' vertelt Van der Heijden in gesprek met RTV Rijnmond.

''PSV doet het dit seizoen heel goed. Ook in de Champions League hebben ze deze week een goede wedstrijd neergezet. Maar Feyenoord-PSV is een topwedstrijd, die los staat van hoe een ploeg tot nu toe heeft gespeeld. Het gaat om de vorm van de dag en die moeten wij zondag hebben.'' Bekijk hieronder het volledige interview met Van der Heijden.

Lees meer over
De Kuip PSV van der heijden
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties