''Denk dat Feyenoord zich gaat aanpassen aan PSV''

''Denk dat Feyenoord zich gaat aanpassen aan PSV''

Giovanni van Bronckhorst gaat er vanuit dat hij zondag een beroep kan doen op Robin van Persie. De aanvoerder van Feyenoord stond de laatste wedstrijden langs de kant met een blessure. De Rotterdammers nemen het zondag in eigen huis op tegen PSV.

"Van Bronckhorst kan natuurlijk wat schuiven", zegt Martijn Krabbendam, Feyenoord-watcher van Voetbal International, over de verwachte opstelling van Feyenoord. "Hij kan ervoor kiezen om Sam Larsson weg te halen en Jens Toornstra daar neer te zetten, maar ook voor Larsson en Van Persie om veel druk te creëren."

"Kijkend naar Feyenoord denk ik dat ze zich gaan aanpassen aan PSV met de variant met Toornstra erbij om het middenveld te versterken en wat meer zekerheid te krijgen. Dat is ook hoe ze het tegen Ajax deden. Dat ging mis door de rode kaart, maar over die eerste minuten was Van Bronckhorst wel tevreden."

"Aanpassen hoeft niet per se slecht te zijn, het kan ook omdat je zelf denkt er sterker van te worden. Dat is wat Feyenoord doet", aldus de journalist op de website van zijn werkgever. "Het staat natuurlijk nog niet vast want ze hebben nog een paar dagen om te trainen."

"Van Bronckhorst zal goed nadenken hoe hij denkt dat hij PSV het beste kan bestrijden maar hij heeft het eerder op deze manier gedaan. Met Toornstra heb je lopend én scorend vermogen en wat meer zekerheid voor een ploeg die nog steeds niet overloopt van het vertrouwen."

Lees meer over
PSV Robin van Persie Jens Toornstra Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties