Feyenoord acht januari naar Marbella

donderdag 29 november 2018 17:42 23.160 keer bekeken 39 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

Feyenoord gaat zich net als de afgelopen seizoenen in Spanje voorbereiden op de tweede seizoenshelft. De selectie van trainer Giovanni van Bronckhorst verblijft van dinsdag 8 tot en met zondag 13 januari 2019 voor een trainingskamp in de Zuid-Spaanse kustplaats Marbella.

Het is de zesde keer sinds 2012 dat Feyenoord in de winterstop kiest voor een verblijf in Marbella. Daarnaast streek de ploeg hier afgelopen april neer, in voorbereiding op de bekerfinale tegen AZ die glansrijk gewonnen werd.

De trainingen zullen opnieuw worden afgewerkt op het Marbella Football Center, een complex met meerdere uitstekend onderhouden velden. De trainingen van Feyenoord in Marbella zullen grotendeels achter gesloten deuren plaatsvinden, wat betekent dat het merendeel van de trainingen niet toegankelijk is voor pers en publiek.

Wel wordt er naar gestreefd om minimaal één openbare training te laten plaatsvinden. Daarnaast onderzoekt Feyenoord de mogelijkheid om op vrijdag of zaterdag een oefenwedstrijd te spelen

De Eredivisie wordt door Feyenoord hervat op zaterdag 19 januari 2019 met een uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. De winterstop begint na de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag (zondag 23 december, 14:30 uur). 

Gerelateerd nieuws
39 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 22 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75314 leden - Op dit moment zijn 694 mensen actief, waarvan 258 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved