Van Bommel: ''Feyenoord is gewoon een hele moeilijke ploeg''

donderdag 29 november 2018 21:34 71.185 keer bekeken 151 reacties Pro Shots

Zondag staan Feyenoord en PSV tegen over elkaar in De Kuip. De Eindhovenaren hebben dit seizoen nog geen punt verloren in de competitie en zijn dus favoriet. Volgens Mark van Bommel gaat het een lastige wedstrijd worden tegen een sterke tegenstander.

"Feyenoord is gewoon een hele moeilijke ploeg. Als je ze afgelopen zondag de eerste twintig minuten ziet spelen, is het gewoon een topploeg. Daarna werd het minder, maar dat is ook logisch, omdat Groningen heel verdedigend speelt."

Feyenoord kan vermoedelijke weer beschikken over Robin van Persie. ''Een klassespeler,'' zegt Van Bommel in gesprek met Radio 538. De trainer van PSV heeft vooraf de topper contact met Van Bronckhorst. ''We appen veel. Hij heeft ook bij Barcelona gespeeld, we hebben naast elkaar gezeten in de kleedkamer. Dan app je van tevoren even.''

PSV-verdediger Nick Viergever verwacht geen hinder te hebben van de wedstrijd tegen FC Barcelona. "Feyenoord-uit wordt ook weer een mooie en belangrijke wedstrijd. We gaan zorgen dat we weer fris en fruitig zijn. Donderdag zal in het teken van herstel staan en daarna gaan we ons richten op de wedstrijd tegen Feyenoord," vertelt hij in gesprek met NUsport.nl.

Gerelateerd nieuws
151 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 45 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75291 leden - Op dit moment zijn 463 mensen actief, waarvan 106 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved