Van Bommel: ''Feyenoord is gewoon een hele moeilijke ploeg''

Van Bommel: ''Feyenoord is gewoon een hele moeilijke ploeg''

Zondag staan Feyenoord en PSV tegen over elkaar in De Kuip. De Eindhovenaren hebben dit seizoen nog geen punt verloren in de competitie en zijn dus favoriet. Volgens Mark van Bommel gaat het een lastige wedstrijd worden tegen een sterke tegenstander.

"Feyenoord is gewoon een hele moeilijke ploeg. Als je ze afgelopen zondag de eerste twintig minuten ziet spelen, is het gewoon een topploeg. Daarna werd het minder, maar dat is ook logisch, omdat Groningen heel verdedigend speelt."

Feyenoord kan vermoedelijke weer beschikken over Robin van Persie. ''Een klassespeler,'' zegt Van Bommel in gesprek met Radio 538. De trainer van PSV heeft vooraf de topper contact met Van Bronckhorst. ''We appen veel. Hij heeft ook bij Barcelona gespeeld, we hebben naast elkaar gezeten in de kleedkamer. Dan app je van tevoren even.''

PSV-verdediger Nick Viergever verwacht geen hinder te hebben van de wedstrijd tegen FC Barcelona. "Feyenoord-uit wordt ook weer een mooie en belangrijke wedstrijd. We gaan zorgen dat we weer fris en fruitig zijn. Donderdag zal in het teken van herstel staan en daarna gaan we ons richten op de wedstrijd tegen Feyenoord," vertelt hij in gesprek met NUsport.nl.

Lees meer over
De Kuip PSV Robin van Persie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties