''Ayoub brengt iets anders dan de andere middenvelders''

zondag 25 november 2018 18:34 64.220 keer bekeken 142 reacties Pro Shots

Yassin Ayoub kwam zondag als invaller binnen de lijnen bij Feyenoord. Het was voor de middenvelder de eerste keer dat hij langer dan tien minuten in actie kwam in het eerste elftal sinds de met 4-2 gewonnen thuiswedstrijd tegen NAC Breda (2 september).

Arnold Bruggink, analist bij FOX Sports, was positief over de inbreng van Ayoub. "Je miste de creativiteit tegen FC Groningen bij Feyenoord. Dat moest alleen van Steven Berghuis komen. Ruim tien minuten voor het einde komt Ayoub erin en hij brengt wel iets anders dan de middenvelders die er nu in staan."

"Hij doet originele dingen, hij doet iets verrassends en geeft steekpasses. Hierdoor ontstaat er iets anders. Dat dat hij meer dan anderen", zegt Bruggink op de betaalzender.

"Ook zijn eerste balcontact (hakje, red.), dat zijn dingetjes waardoor Berghuis ruimte krijgt om iets anders te doen. Dat vind ik wel grappig aan een spelers als Ayoub. Dit soort dingetjes zijn relatief simpel, maar hij doet het wel. Dat voegt hij toe aan Feyenoord."

Gerelateerd nieuws
142 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 65 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72588 leden - Op dit moment zijn 696 mensen actief, waarvan 216 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved