''Ayoub brengt iets anders dan de andere middenvelders''

''Ayoub brengt iets anders dan de andere middenvelders''

Yassin Ayoub kwam zondag als invaller binnen de lijnen bij Feyenoord. Het was voor de middenvelder de eerste keer dat hij langer dan tien minuten in actie kwam in het eerste elftal sinds de met 4-2 gewonnen thuiswedstrijd tegen NAC Breda (2 september).

Arnold Bruggink, analist bij FOX Sports, was positief over de inbreng van Ayoub. "Je miste de creativiteit tegen FC Groningen bij Feyenoord. Dat moest alleen van Steven Berghuis komen. Ruim tien minuten voor het einde komt Ayoub erin en hij brengt wel iets anders dan de middenvelders die er nu in staan."

"Hij doet originele dingen, hij doet iets verrassends en geeft steekpasses. Hierdoor ontstaat er iets anders. Dat dat hij meer dan anderen", zegt Bruggink op de betaalzender.

"Ook zijn eerste balcontact (hakje, red.), dat zijn dingetjes waardoor Berghuis ruimte krijgt om iets anders te doen. Dat vind ik wel grappig aan een spelers als Ayoub. Dit soort dingetjes zijn relatief simpel, maar hij doet het wel. Dat voegt hij toe aan Feyenoord."

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties