''Verwacht dat Van Persie deze week weer kan aansluiten''

''Verwacht dat Van Persie deze week weer kan aansluiten''

Feyenoord start zondagmiddag met een deels gewijzigde opstelling tegen FC Groningen. Tyrell Malacia en Eric Botteghin starten in de basisopstelling en vervangen daarmee Calvin Verdonk en Sven van Beek, die op de reservebank plaatsnemen.

"Door de speelwijze van FC Groningen heb ik gekozen voor Tyrell in de basis", zegt hij tegen FOX Sports. "We verwachten een team dat compact zal staan. We zullen de ruimtes goed moeten bespelen, ik denk dat dat met Tyrell goed kan."

"Ik wil dat we een vervolg geven aan de laatste wedstrijden met veel beweging en dynamiek. Dat zal ook nodig zijn tegen FC Groningen. Met vaste en snelle passing en veel beweging. Dan kan je een compacte defensie kapot spelen."

De ploeg moet het zondag opnieuw stellen zonder Robin van Persie. "Hij heeft gisteren conditioneel kunnen trainen, nog wel alleen maar de verwachting is dat hij deze week weer kan aansluiten bij de groep."

Lees meer over
Robin van Persie Sven van Beek Eric Botteghin Calvin Verdonk Tyrell Malacia Van Beek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties