''Er zit gewoon geen ontwikkeling in het voetbal''

zondag 25 november 2018 11:15 51.260 keer bekeken 200 reacties Pro Shots

Giovanni van Bronckhorst is bezig aan zijn vierde zijn bij Feyenoord. Het contract van de trainer loopt na dit seizoen af. De vraag is dan ook: moeten de Rotterdammers en Van Bronckhorst stoppen of gaat de samenwerking door? Jan Everse heeft er een duidelijke mening over.

"Ik denk dat hij gewoon moet stoppen. Hij is komende zomer vier jaar hoofdtrainer geweest en het is er toch nooit helemaal uitgekomen,'' vertelt de oud-trainer in gesprek met de NOS. ''Natuurlijk kun je zeggen dat hij veel prijzen gepakt heeft, en de landstitel was ook fantastisch, maar het spel was te vaak gewoon niet goed."

"Er zit gewoon geen ontwikkeling in het voetbal. Alles staat stil. Het spel is deze jaren gewoon heel matig geweest. De prijzen hebben dat een beetje verbloemd. Twee keer heeft de beker het seizoen gered. Dat waren gewoon matige seizoenen. Na vier jaar is het tijd voor een frisse wind, maar ook nieuwe spelers."

Wie moet de nieuwe trainer worden bij Feyenoord? "Ik zou Peter Bosz graag zien komen. Hij speelt voetbal dat mij aanspreekt. Bosz is een prima trainer die het voetbal bij een club kan veranderen. Kijk maar naar Ajax. Daar heeft hij echt iets veranderd ten opzichte van het spel onder Frank de Boer. Veel avontuurlijker. Voetbal is ook een kijksport."

Volgens John de Wolf moet Feyenoord vooral kijken naar het transferbeleid. "Wat ik eigenlijk belangrijker vind, is het aankoopbeleid. De laatste jaren vond ik de transfers op voorhand goed. Maar er is gebleken dat bijvoorbeeld Sofyan Amrabat en Yassin Ayoub het niet hebben gered of het nog niet redden."

Gerelateerd nieuws
200 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 54 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72612 leden - Op dit moment zijn 465 mensen actief, waarvan 137 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved