Driessen snapt 'Gio': ''Geen risico nemen''

zondag 25 november 2018 08:00 59.235 keer bekeken 96 reacties Pro Shots

Feyenoord neemt het zondag zonder Robin van Persie op tegen FC Groningen. De aanvoerder van de Rotterdamse club is niet fit genoeg om in actie te komen. Dit liet hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst vrijdag weten. Valentijn Driessen snapt dat Van Persie de wedstrijd aan zich voorbij laat gaan.

"Hij heeft deze week apart getraind en de wedstrijd tegen PSV is heel belangrijk voor Feyenoord", stelt de sportjournalist van De Telegraaf in Kick-Off Eredivisie. "Ook qua prestige. Niet zozeer voor het kampioenschap. Dat wordt Feyenoord niet meer, de achterstand is te groot."

"Ik denk dat Van Persie op dit moment niet fit genoeg is om de wedstrijd tegen FC Groningen te spelen en dan moet je geen risico nemen. Zijn leeftijd telt mee, zijn fysiek telt mee. Vorig jaar liet hij ook al weten dat het veel vraagt om op dit niveau te kunnen blijven. Volgende week tegen PSV, dat is een wedstrijd waar hij ook wel naar uitkijkt."

Gerelateerd nieuws
96 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 26 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75079 leden - Op dit moment zijn 916 mensen actief, waarvan 214 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved