Driessen snapt 'Gio': ''Geen risico nemen''

Driessen snapt 'Gio': ''Geen risico nemen''

Feyenoord neemt het zondag zonder Robin van Persie op tegen FC Groningen. De aanvoerder van de Rotterdamse club is niet fit genoeg om in actie te komen. Dit liet hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst vrijdag weten. Valentijn Driessen snapt dat Van Persie de wedstrijd aan zich voorbij laat gaan.

"Hij heeft deze week apart getraind en de wedstrijd tegen PSV is heel belangrijk voor Feyenoord", stelt de sportjournalist van De Telegraaf in Kick-Off Eredivisie. "Ook qua prestige. Niet zozeer voor het kampioenschap. Dat wordt Feyenoord niet meer, de achterstand is te groot."

"Ik denk dat Van Persie op dit moment niet fit genoeg is om de wedstrijd tegen FC Groningen te spelen en dan moet je geen risico nemen. Zijn leeftijd telt mee, zijn fysiek telt mee. Vorig jaar liet hij ook al weten dat het veel vraagt om op dit niveau te kunnen blijven. Volgende week tegen PSV, dat is een wedstrijd waar hij ook wel naar uitkijkt."

Lees meer over
PSV Robin van Persie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties