Buijs: ''Van Persie wel of niet bij Feyenoord, dat scheelt''

zaterdag 24 november 2018 18:03 59.730 keer bekeken 76 reacties Pro Shots

Groningen weet al dertien wedstrijden op rij niet te winnen van Feyenoord. Danny Buijs, trainer van Groningen en Feyenoordspeler van 2006 t/m 2009, verwacht dan ook geen gemakkelijk middag in De Kuip morgen. "Ajax en PSV zijn extreem goed dit jaar. Dat wil alleen niet zeggen dat Feyenoord het heel veel slechter doet dan voorgaande jaren."

"Van Persie is er dan nu niet bij, maar met hem, Nicolai Jørgensen en Steven Berghuis heeft Feyenoord nog steeds enorm veel creativiteit en scorend vermogen in de aanval en daar houdt het ook niet mee op", zo vertelt Buijs aan De Telegraaf.

Buijs speelde nog met Robin van Persie in de jeugd van Feyenoord en is er niet rouwig om dat de aanvoerder morgen ontbreekt in de opstelling van de Rotterdammers. "Met een belangrijke rol voor Robin pakten we toen de titel. Je kon toen al zien dat hij extreme kwaliteiten had. Ik gun niemand een blessure, maar Van Persie wel of niet bij Feyenoord, dat scheelt."

Gerelateerd nieuws
76 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 25 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75079 leden - Op dit moment zijn 833 mensen actief, waarvan 214 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved