''In de zomer hoogste tijd dat Vilhena vertrekt bij Feyenoord''

''In de zomer hoogste tijd dat Vilhena vertrekt bij Feyenoord''

De kans is groot dat Feyenoord en Tonny Vilhena komende zomer uit elkaar gaan. Dat verwacht Martijn Krabbendam, Feyenoord-watcher van Voetbal International. De middenvelder van de Rotterdamse club maakte in de interland tegen Duitsland indruk en kwam daarmee op de radar van verschillende clubs.

"Er is nog geen transferwindow, maar die komt er wel aan", stelt de journalist op de website van zijn werkgever. "Ik denk alleen niet dat Feyenoord in de winter een speler zal gaan verkopen. De interesse is er altijd geweest en zal er nu ook weer komen."

"Maar ik denk dat je bij een vertrek van Vilhena aan komende zomer moet denken", vervolgt hij. "Dan is het ook wel de hoogste tijd voor hemzelf dat hij vertrekt en voor zijn ontwikkeling. Maar ook voor Feyenoord, de club moet doorpakken en doorselecteren om een nieuwe weg in te slaan. Daar past dit prima in."

Lees meer over
Tonny Vilhena
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties