Vilhena maakt indruk op 'Gio': ''Ben blij voor hem''

Vilhena maakt indruk op 'Gio': ''Ben blij voor hem''

Het Nederlands elftal maakte deze week indruk. Het team van bondscoach Ronald Koeman won met 2-0 van Frankrijk en speelde met 2-2 gelijk tegen Duitsland. Hierdoor eindigde het elftal op de eerste plaats in de poule van de Nations League.

Giovanni van Bronckhorst, trainer van Feyenoord, is trots. "De wedstrijd tegen Frankrijk was een goede overwinning met goed voetbal", zegt hij. "Ze waren beduidend het betere elftal. De wedstrijd tegen Duitsland was wat moeizamer maar het was duidelijk dat het team, in een fase waarin het minder gaat, er toch stond. Ook dat ze uiteindelijk de 2-2 maakten."

"Het was een goede invalbeurt van Tonny. Ik ben blij voor hem dat hij heeft kunnen spelen en als supporter ben ik ook blij dat we door zijn naar de final four. We hebben allemaal toch wel weer een goed gevoel bij Oranje", stelt hij in Feyenoord TV.

De trainer verwacht dat Vilhena met een goed gevoel terugkeert bij de club. "En dat geldt ook voor Nicolai Jørgensen. Je gaat naar een vertegenwoordigend elftal om daar succes te hebben voor je land. Het blijft een eer om daar voor uit te komen. Voor Tonny en Nico is het positief en zij zullen dus ook positief terugkeren."

Lees meer over
Tonny Vilhena
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties