'Weg open voor terugkeer Stanley Brard bij Feyenoord'

'Weg open voor terugkeer Stanley Brard bij Feyenoord'

Feyenoord heeft gisteren bekend gemaakt afscheid te nemen van Richard Grootscholten. Beide partijen hebben overeenstemming bereikt over de tussentijdse beëindiging van zijn contract en willen verder geen mededelingen doen over zijn vertrek.

Volgens De Telegraaf heeft Feyenoord hiermee de weg vrij gemaakt voor Stanley Brard. Ook is de naam van Ricardo Moniz, voormalig trainer van AS Trencin, gevallen in Rotterdam. Binnen de Feyenoord Academy en bij de directe gaat de voorkeur uit naar Brard, die eerder succesvol was.

Feyenoord wil de komende jaren weer geld verdienen aan talenten. De krant schrijft dat het roer om gaat. ''Met zelf opgeleide spelers heeft Feyenoord in de voorbije jaren ook het meeste geld verdiend. De grootste klappers op de transfermarkt maakten de Rotterdammers met spelers die zij zelf ontwikkelden van pupil tot international, zoals Clasie, Kongolo, De Vrij en Karsdorp.''

[readmore=48887]

Lees meer over
Rick Karsdorp Clasie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties