Jong Feyenoord koploper na zege op Jong Willem II

Jong Feyenoord koploper na zege op Jong Willem II

Jong Feyenoord heeft vandaag de koppositie weten te pakken na een overwinning op Jong Willem II. De beloften van de Rotterdammers wonnen de wedstrijd op Varkenoord met 2-0. Sven van Beek, Tyrell Malacia en Yassin Ayoub begonnen in de basis om wedstrijdritme op te doen.

Jong Feyenoord begon goed aan de wedstrijd en wist al snel twee keer te scoren. Binnen twaalf minuten stond er al een 2-0 voorsprong op het scorebord. Bij beide treffers kwam de assist van middenvelder Yassin Ayoub. Jaron Vicario en Naoufal Bannis waren trefzeker.

De ploeg van Danny Landzaat, die Peter van de Berg verving als trainer omdat hij ziek thuis zat op de bank, begon de tweede helft zonder wissels. De Rotterdammers wilden direct de wedstrijd beslissen en begonnen dan ook aanvallend. Na vier minuten in de tweede helft kreeg het loon naar werken. Tryell Malacia maakte de 3-0.

Na de 3-0 nam Jong Feyenoord gas terug. De bezoekers wisten zelfs nog uit een vrije trap te scoren. Willem II-speler Dimitris Kolovos was de afmaker en scoorde de 3-1. Dit was uiteindelijk de eindstand op Varkenoord. Dinsdag 27 november staat de volgende wedstrijd op het programma. Jong Feyenoord neemt het dan op tegen Jong Sparta Praag voor de Premier League International Cup.

Scoreverloop
1-0 | 5' | Vicario
2-0 | 12' | Bannis
3-0 | 49' | Malacia
3-1 | 77' | Kolovos

Opstellingen
Jong Feyenoord: Delle; Reith, Van Beek, Verdonk, Malacia; El Bouchataoui, Schuurman, Ayoub; Vicario, Bannis en Zwarts.
Jong Willem II: Woud; Peters, Van Den Bogaert, Abbel, Ryan, Kolovos, Saddiki, Akkaynak, Croux, Lauwers, Ozbiliz.

Top vijf Club Gespeeld Punten +-
1 Feyenoord 2 8 19 17
2 Fortuna Sittard 2 8 18 14
3 RKC Waalwijk 2 8 18 8
4 NAC Breda 2 10 14 12
5 ADO Den Haag 2 8 13 -2

[readmore=48888]

Lees meer over
Sven van Beek Calvin Verdonk Tyrell Malacia Achraf El Bouchataoui Van Beek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties