Doelman Van Leeuwen: ''Volgende stap is het eerste halen''

zondag 18 november 2018 14:12 81.630 keer bekeken 109 reacties Pro Shots

Jordie van Leeuwen was een van de spelers van Feyenoord O/19 die vorig jaar zijn eerste profcontract tekende. De doelman zette zijn handtekening onder een contract tot medio 2021. Het contract was een droom voor van de 18-jarige Van Leeuwen die uitkwam. 

"We hadden net de bekerfinale gewonnen van PSV waarna ik te horen kreeg dat Feyenoord mij een contract had aangeboden", blikt hij terug. "Ik was als eerstejaars A de eerste keeper van de O/19, dus ik wist wel dat ik goed bezig was. Andere spelers kregen ook een contract, dus ik hoopte er ook op. Toen ik dit hoorde, vroeg ik gelijk wanneer ik kon tekenen. Dit was geweldig nieuws."

"Voor dit contract had ik zolang gestreden, het gevoel dat ik toen had was echt onbeschrijflijk. Als je mij twee jaar geleden zou hebben gezegd dat ik nu onder contract had gestaan bij Feyenoord, zou ik het niet hebben geloofd. Het is een droom die uitkomt.” 

"Ik train vooral mee met Jong Feyenoord en speel wedstrijden met de O/19. Dit seizoen presteer ik goed en we hopen kampioen te worden. In zeven duels heb ik nu vier keer de nul gehouden. Dat is belangrijk voor een keeper en hoop ik dit seizoen nog veel vaker te doen", vervolgt hij.

"Een van mijn grootste kwaliteiten is dat ik voetballend goed ben en met links en rechts kan trappen", zegt hij tegen het Algemeen Dagblad. "Een minder punt is nog het goed inschatten van hoge ballen. Ik hoop mezelf goed te blijven ontwikkelen."

"Natuurlijk moet ik dingen laten, maar ik vind het geweldig om iedere dag te mogen trainen en dit te mogen doen. Voetballen heb ik altijd het leukste gevonden dat er is. Alles gaat stap voor stap. De volgende stap is het eerste halen. Ik zal hard blijven werken om die droom te verwezenlijken.”

Gerelateerd nieuws
109 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 35 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73452 leden - Op dit moment zijn 190 mensen actief, waarvan 37 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved