Koeman: ''Exceptioneel wat deze spelers laten zien''

Koeman: ''Exceptioneel wat deze spelers laten zien''

Ronald Koeman is onder de indruk van het Nederlands Elftal. Zijn ploeg won vanavond knap met 2-0 van Frankrijk in De Kuip. De oud-trainer van Feyenoord ziet Oranje stappen maken.

''Ik had niet verwacht dat we gedurende 90 minuten de betere ploeg zouden zijn”, vertelde Koeman bij de NOS. ''Ik had niet verwacht dat deze groep de wedstrijd al zo goed kon lezen en zo volwassen kon spelen.”

''Frankrijk kwam hier niet om er een leuke wedstrijd van te maken”, vervolgt Koeman. ''Dan is het lastig om geduldig te blijven en je moment af te wachten. Daarom verdient iedereen in de groep een groot compliment.''

Koeman zag dat uitslag nog veel groter kunnen zijn. ''We hebben meerdere kansen gehad om al veel eerder de tweede goal te maken. Hun keeper was geweldig, anders wordt het 3, 4-0. Het is exceptioneel wat deze spelers hebben laten zien.''

Georginio Wijnaldum sloot zich bij de bondscoach aan: “De manier waarop we hebben gewonnen, was bijzonder goed. We hebben veel minder weggeven dan in de eerste wedstrijd. Ik denk dat we wel verdiend hebben gewonnen. We hebben het goed gedaan.”

Koeman: ''Exceptioneel wat deze spelers laten zien''
Lees meer over
De Kuip
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties