Voetbalwereld geniet: ''Love De Kuip''

Voetbalwereld geniet: ''Love De Kuip''

Het Nederlands Elftal is niet te verslaan in De Kuip. Gisteren werd Frankrijk met 2-0 naar huis gestuurd door doelpunten van Georginio Wijnaldum en Memphis Depay. De voetbalwereld heeft genoten van de wedstrijd en is na afloop van de wedstrijd lovend over het stadion van Feyenoord.

Ook Memphis Depay, die een uitstekende wedstrijd speelde tegen Frankrijk, is onder de indruk van het stadion. ''Je zag ook de sfeer op de tribunes dat geeft ons echt extra kracht. Dat is genieten,'' vertelde de aanvaller na afloop van de gewonnen wedstrijd in gesprek met de NOS. De statistieken van Oranje in De Kuip zijn ook indrukwekkend te noemen.

Het Nederlands elftal won de laatste vijftien interlands in De Kuip, twaalf keer zonder tegentreffer zelfs. Met negentien overwinningen en vijf gelijke spelen is Oranje al 24 interlands op een rij zonder nederlaag in Rotterdam. Het Nederlands elftal heeft slechts één van de laatste 35 interlands verloren in De Kuip. Dat gebeurde op 11 oktober 2000 tegen Portugal (0-2).

Lees meer over
De Kuip
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties