Israël: ''Het probleem bij Feyenoord ligt achterin''

Israël: ''Het probleem bij Feyenoord ligt achterin''

Met een derde plek en een grote achterstand op Ajax en PSV lijkt de titel voor Feyenoord opnieuw niet haalbaar. Volgens Rinus Israël ligt het probleem bij de Rotterdammers vooral in de defensie.

"Op die derde plaats kun je niet trots zijn", begint Israël in gesprek met Voetbal Inside. "Ik denk dat ze dit seizoen tot nu toe onder de maat gepresteerd hebben. Als ik de spelers bekijk: de voorhoede en het middenveld zien er zo slecht nog niet uit. Het zijn geen slechte spelers."

"Die spelers hebben ook te weinig gebracht, maar het probleem ligt achterin", gaat de oud-Feyenoorder verder. "Als topclub is het tegenwoordig de bedoeling dat je ver van je goal voetbalt, maar Botteghin en Van der Heijden kunnen niet met veel ruimte in de rug uit de voeten." Ook Sven van Beek is volgens Israël niet goed genoeg. "Hem inbrengen maakt niet veel verschil. Als hij echt een goede verdediger zou zijn, dan had hij wel gespeeld."

"Hoger dan derde kan dit seizoen niet", concludeert Israël. "Maar ik denk wel dat ze beter gaan spelen. Ze zijn niet zo slecht als de eerste tien wedstrijden omschreven zijn."

Lees meer over
PSV Sven van Beek Eric Botteghin Van Beek van der heijden
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties