Israël: ''Het probleem bij Feyenoord ligt achterin''

zaterdag 17 november 2018 05:14 126.305 keer bekeken 627 reacties Pro Shots

Met een derde plek en een grote achterstand op Ajax en PSV lijkt de titel voor Feyenoord opnieuw niet haalbaar. Volgens Rinus Israël ligt het probleem bij de Rotterdammers vooral in de defensie. 

"Op die derde plaats kun je niet trots zijn", begint Israël in gesprek met Voetbal Inside. "Ik denk dat ze dit seizoen tot nu toe onder de maat gepresteerd hebben. Als ik de spelers bekijk: de voorhoede en het middenveld zien er zo slecht nog niet uit. Het zijn geen slechte spelers."

"Die spelers hebben ook te weinig gebracht, maar het probleem ligt achterin", gaat de oud-Feyenoorder verder. "Als topclub is het tegenwoordig de bedoeling dat je ver van je goal voetbalt, maar Botteghin en Van der Heijden kunnen niet met veel ruimte in de rug uit de voeten." Ook Sven van Beek is volgens Israël niet goed genoeg. "Hem inbrengen maakt niet veel verschil. Als hij echt een goede verdediger zou zijn, dan had hij wel gespeeld."

"Hoger dan derde kan dit seizoen niet", concludeert Israël. "Maar ik denk wel dat ze beter gaan spelen. Ze zijn niet zo slecht als de eerste tien wedstrijden omschreven zijn."

Gerelateerd nieuws
627 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 120 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 69583 leden - Op dit moment zijn 1426 mensen actief, waarvan 378 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved