Veertiende editie Professor Feyenoord op 30 november

Veertiende editie Professor Feyenoord op 30 november

Professor Feyenoord is toe aan de veertiende editie. De kennisquiz van FSV De Feijenoorder vindt dit jaar plaats op vrijdag 30 november 2018. De inschrijving is geopend.

Mike Obiku
De quiz wordt gehouden in de kantine van Sportclub Feyenoord op Varkenoord. Hoofdgast dit jaar is niemand minder dan Mike Obiku. De avond begint om 19:30 uur (inloop vanaf 18:30 uur). De vragen lopen uiteen van makkelijk tot moeilijk en gaan zowel over het verleden als heden van Feyenoord. Elke ronde bestaat uit meerdere (historische) videofragmenten. De presentatie is in handen van Frank Vijg.

Deelnemen
Deelnemen kan in tweetallen en is gratis, terwijl iedere deelnemer als herinnering een Professor Feyenoord-vaan ontvangt. Het is ook mogelijk om je individueel aan te melden. Je wordt dan in een koppel ingedeeld met een andere supporter die zich als individu heeft aangemeld. Ook supporters die niet willen deelnemen, maar als toeschouwer de quiz willen bijwonen, zijn uiteraard van harte welkom.

Opgeven voor Professor Feyenoord op vrijdag 30 november kan via FSV De Feijenoorder.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties