'Directie Feyenoord en Stadion praten later verder'

'Directie Feyenoord en Stadion praten later verder'

De directies en Raden van Commissarissen van Stadion Feijenoord en Feyenoord Rotterdam NV zijn woensdag bij elkaar gekomen om te praten over de ontwikkelingen van het nieuwe stadion. Wat uit dat gesprek is gekomen, wil de woordvoerder van Feyenoord City niet melden. De partijen zetten dit gesprek op korte termijn voort.

Dit meldt RTV Rijnmond. De gemeente Rotterdam hoopt dat Feyenoord nog in november een beslissing neemt over de plannen voor Feyenoord City. Als dat later wordt, dan ontstaat er vertraging en komt de oplevering van het nieuwe stadion in 2023 in gevaar. Geldschieters worden er soms moedeloos van en hopen op de volgende stap.

Pim Blokland reageert in het Algemeen Dagblad. ''Het is on-Rotterdams. We zijn allemaal van het aanpakken en doorpakken. Hoppeta en doen. Dat kan je van het stadionproces niet zeggen.'' Blokland verwacht dat Feyenoord uiteindelijk akkoord gaat. ''Alleen het bewijs moet nog even op tafel komen. Dan kunnen we praten over het opkrikken van het eigen vermogen.''

[readmore=48558]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties