''De Kuip zal altijd in beeld zijn bij de KNVB als thuishaven''

''De Kuip zal altijd in beeld zijn bij de KNVB als thuishaven''

In het verleden weigerde Bert van Oostveen om nog langer interlands te spelen in De Kuip. De huidige directie van de KNVB zal het stadion van Feyenoord altijd als serieuze optie zien voor het afwerken van wedstrijd van het Nederlands Elftal.

''De Kuip zal altijd in beeld zijn bij de KNVB als thuishaven voor wedstrijden van het Nederlands elftal,'' zegt directeur Eric Gudde in gesprek met het Algemeen Dagblad. ''Ook in de nabije toekomst. Zoals dat ook geldt voor de Arena en eventueel andere stadions, afhankelijk van de tegenstander.'' De spelers van Oranje zijn vooral onder de indruk van het veld van De Kuip.

Bij grote internationale wedstrijden met veel publiek en veel tv-coverage wordt er meer gevraagd dan alleen een uitstekend veld. ''Dan tellen veiligheid en logistiek zwaar, dan zijn ruim voldoende cameraposities belangrijk en moeten er voldoende ontvangst- vergader- en werkruimtes zijn,'' vertelt Gudde.

''Als Rotterdam blijft voldoen aan alle noodzakelijke voorwaarden, zullen onze belangrijke interlands ook in de toekomst in Rotterdam gespeeld worden. Dat hebben we de directie van de Kuip en de directie van Feyenoord eerder al laten weten.'' Morgen staat Nederland - Frankrijk op het programma in De Kuip. De aftrap is om 20:45 uur.

[readmore=39161]

Lees meer over
De Kuip
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties