Update | Haps minimaal tot winterstop uitgeschakeld

Update | Haps minimaal tot winterstop uitgeschakeld

Ridgeciano Haps lijkt stappen te maken in zijn herstel. De verdediger heeft dit seizoen nog geen minuut gemaakt voor de ploeg van Giovanni van Bronckhorst vanwege een blessure aan zijn been, maar trainde vandaag volledig mee met de groep op trainingscomplex 1908. Het is niet bekend hoe lang de 25-jarige verdediger nog moet herstellen voordat hij minuten kan maken.

Sinisterra moest het partijspel nog aan zich voorbij laten gaan. De aanvaller heeft een blessure opgelopen bij Jong Feyenoord. ''Sinisterra gaat naar binnen. Haps kan voluit gaan. Tempo ligt hoog en er wordt veel gelachen bij Feyenoord,'' schrijft RTV Rijnmond. ''Van Persie bekijkt het van binnenuit, terwijl hij op de hometrainer zit en lacht mee.''

Update 18:12 | Haps nog minimaal tot de winterstop uitgeschakeld
De vleugelverdediger, die dit seizoen vanwege een blessure nog niet in actie kwam, gaat stapjes vooruit in zijn herstel, waaraan hij in elk geval tot de winterstop moet werken. Dit meldt Feyenoord op de website.

Lees meer over
Robin van Persie Ridgeciano Haps Luis Sinisterra Sinisterra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties