Shirtlancering geen officieel record, wel grootste ooit

Shirtlancering geen officieel record, wel grootste ooit

De spectaculaire lancering van het nieuwe Feyenoord-uitshirt van afgelopen zomer gaat niet de boeken in als een officieel wereldrecord.

Zaterdagochtend 7 juli jl. kwamen 650 leden van Het Legioen bijeen op het veld in De Kuip. Daar draaiden ze ieder tegelijkertijd een vierkante plaat om en vormden en onthulden daarmee de beeltenis van het blauwe uitshirt van dit seizoen. Nooit eerder waren zoveel supporters betrokken bij de lancering van een nieuw Feyenoord-shirt.

De shirtpresentatie, waar adidas en Feyenoord elk jaar weer iets bijzonders van proberen te maken, ging de hele wereld over en was door Feyenoord ook aangemeld bij Guinness World Records. Dit laatste om te bezien of deze ook als officieel wereldrecord zou kunnen worden opgenomen.

Inmiddels is duidelijk dat dit niet het geval zal zijn omdat, aldus deze organisatie, niet aan alle voorwaarden voor een officieel wereldrecord is voldaan. Feyenoord is ondanks dat onverminderd trots op de presentatie die dus wereldwijd aandacht trok.

De club dankt de Legioen-leden die er aan meededen voor hun deelname aan wat bij Feyenoord hoe dan ook de boeken in gaat als de grootste en succesvolste shirtlancering ooit.

Lees meer over
De Kuip
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties