''Daarmee onderstreep je je status als 'best of the rest'''

zondag 11 november 2018 21:46 79.710 keer bekeken 199 reacties Pro Shots

Feyenoord won zondag na een moeizame eerste helft met 0-2 van Heracles en verstevigde hiermee de derde positie op de ranglijst. Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam was niet te spreken over de eerste helft van de Rotterdammers, maar zag wel een veel betere tweede helft.

"Op basis van de tweede helft was de zege dikverdiend. Als je voor rust kijkt, dan had Heracles de betere kansen", zegt de journalist. "Het verschil tussen die twee ploegen is dat Feyenoord die momenten wel gewoon afstraft, de kansen afmaakt. Dan win je gewoon dikverdiend. Daarmee onderstreep je je status als 'best of the rest'."

Robin van Persie ontbrak vanwege een lichte blessure. "Je mist hem altijd, zeker. Omdat het een speler is met exceptionele kwaliteiten, zeker in balbezit. Het viel nu wel mee, ze konden prima zonder hem. Met Toornstra staat er natuurlijk een andere speler op het veld. Je hebt misschien iets meer dynamiek, maar technisch gezien lever je een hele hoop in. Vandaag had dat geen consequenties." 

"Het tekent maar weer dat Feyenoord zich in een soort niemandsland bevindt", stelt Krabbendam op de website van Voetbal International. "Ajax en PSV zijn weg. Eronder is ook een gat, dus dat is de status van Feyenoord op dit moment."

Gerelateerd nieuws
199 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 47 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73881 leden - Op dit moment zijn 976 mensen actief, waarvan 234 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved