Ayoub: ''Lachwekkend eigenlijk. Daarom lees ik media niet''

Ayoub: ''Lachwekkend eigenlijk. Daarom lees ik media niet''

Ook Yassin Ayoub reageert op de berichtgeving van de afgelopen weken. De middenvelder geeft aan dat de berichten in de media niet kloppen. Ayoub heeft geen disciplinaire schorsing gekregen van de club. ''Lachwekkend eigenlijk. Daarom lees ik media niet.''

"Toen ik dit las werd voor mij bevestigd waarom ik media niet lees,'' vervolgt Ayoub in gesprek met RTV Rijnmond. ''Je moet dingen niet verzinnen. Zo zet je iemand in een kwaad daglicht. Eerst feiten op tafel, voor je zulke dingen gaat zeggen."

"Ik was ziek, had me ziek gemeld. Was naar de club gekomen met Jan Mastenbroek, heb medicijnen gekregen en ben weer naar huis gegaan," vertelt de middenvelder, die weinig aan spelen toekomt bij Feyenoord.

"Ik zit er heel dicht tegenaan, zegt de trainer. De keuze valt niet op mij, dat kan. Dat moet ik respecteren. Ik hoor ook de geluiden dat ik meer moet spelen. Ik ben geduldig. Mijn focus behouden, zoals de trainer zegt.''

[readmore=48800]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties