Inschrijving Feyenoord Soccer Camp Salou geopend

woensdag 7 november 2018 18:00 16.860 keer bekeken 9 reacties Pro Shots

Feyenoord Soccer Schools organiseert traditiegetrouw in de meivakantie een Soccer Camp in Salou. De zesde editie van dit internationale voetbalkamp vindt komend kalenderjaar tussen 30 april en 4 mei plaats. Inschrijven is vanaf nu hier mogelijk.

Tijdens het Feyenoord Soccer Camp in Salou ervaart jouw jonge Feyenoord-supporter hoe het is om te trainen als een echte prof in het buitenland. Dat gebeurt onder leiding van Ben Wijnstekers, hoofdtrainer van Feyenoord Soccer Schools. 

Wijnstekers: ‘Een feestje’
‘Ieder jaar kijk ik weer reikhalzend uit naar dit voetbalkamp,’ bekent Wijnstekers, ook oud-speler van Feyenoord.  ‘Ik ben trots dat we namens Feyenoord deze voetbalreis ook in 2019 weer aan kunnen bieden. We trainen op een prachtig complex en verblijven op een resort met fantastische voorzieningen en topfaciliteiten. Elke editie is weer een feestje!’

Gedurende de trip worden er diverse trainingen afgewerkt en vindt er een aantal side events plaats. Zo wordt een Feyenoord-quiz, een oefenwedstrijd en een bezoek aan Barcelona georganiseerd. Daarnaast is er tijd om samen met het gezin te genieten van het resort, dat vlakbij het strand ligt. Het verblijf is op basis van halfpension (inclusief ontbijt en lunch). De retourvlucht vanaf Rotterdam Airport en transfer van en naar het resort zijn uiteraard ook inbegrepen.

Uitje voor de hele familie
Deelname aan de trainingen is mogelijk voor kinderen van zes tot en met zestien jaar. Ouders, verzorgers, familie en vrienden die meereizen zijn uiteraard van harte welkom om alle trainingen vanaf de zijlijn bij te wonen. Ervaar het zelf en ga mee met het hele gezin! Ben je benieuwd geworden naar de ervaringen van deelnemers aan de laatste editie? Bekijk dan onze aftermovie!

Klik hier voor meer informatie in de brochure.

Gerelateerd nieuws
9 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 6 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72612 leden - Op dit moment zijn 634 mensen actief, waarvan 182 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved