Feyenoord - VVV-Venlo naar donderdag 6 december

maandag 5 november 2018 15:32 46.800 keer bekeken 110 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

De competitiewedstrijd Feyenoord – VVV-Venlo is opnieuw ingepland en wordt gespeeld op donderdag 6 december. Het duel, dat gisteren moest worden gestaakt nadat het licht in De Kuip uit viel, wordt die avond vanaf 20:00 uur in z’n geheel over gespeeld.

Het duel Feyenoord – VVV-Venlo was zondag nog geen minuut oud toen de stadionlampen plots uitvielen. Omdat de problemen niet snel konden worden verholpen, werd de wedstrijd definitief gestaakt. Met de nieuwe datum valt de wedstrijd tegen VVV-Venlo voor Feyenoord tussen de competitieduels met PSV (thuis, zondag 2 december) en FC Emmen (uit, zondag 9 december).

Feyenoord is bij monde van algemeen directeur Jan de Jong blij dat ‘dankzij bereidwillige medewerking van KNVB, VVV Venlo en de gemeente’ vandaag al een datum kon worden bepaald voor het inhalen van de wedstrijd. ''Als bespeler van het stadion willen we natuurlijk zekerheid dat dit niet nog eens kan gebeuren,'' benadrukt hij nog maar eens. ''Onze supporters en ook die van VVV verdienen overigens een groot compliment voor de wijze waarop zij deze zeer teleurstellende avond hebben ondergaan.''

Gerelateerd nieuws
110 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 46 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 66871 leden - Op dit moment zijn 490 mensen actief, waarvan 160 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved