Lichtmasten De Kuip werken nog altijd niet

Lichtmasten De Kuip werken nog altijd niet

Een nieuwe datum voor Feyenoord - VVV-Venlo is nog altijd niet bekend. De wedstrijd werd gisteren na één minuut afgelast omdat de lichtmasten in De Kuip uitvielen. Op dit moment is er nog altijd geen oplossing gevonden voor het probleem. Dit meldt de NOS in het journaal. De Rotterdammers werken momenteel hard aan een oplossing, maar nog zonder resultaat.

Stadiondirecteur Jan van Merwijk vertelde gisteren het volgende over de uitgevallen lichtmasten. ''Het probleem zit echt in de schakeling en in de sturing om de lampen aan en uit te krijgen. Daarin zit iets wat niet goed is, een storing. Het probleem zat niet in de externe stroomtoevoer, want die was goed. Dat hebben we allemaal kunnen checken. De zekeringen zijn goed. Het zit ergens in het interne systeem. Vanaf de regiekamer naar de sturing naar al die individuele lampen toe, daar zit ergens een probleem en dat hebben we niet kunnen oplossen."

[readmore=48757]

Lees meer over
De Kuip
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties