Trainingsschema in aanloop naar Heracles-uit

maandag 5 november 2018 10:45 11.355 keer bekeken 38 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

Feyenoord traint twee keer openbaar in aanloop naar de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo van komende zondag. Supporters zijn deze week op dinsdag en woensdag welkom op trainingscomplex 1908 om een training van het team van Giovanni van Bronckhorst bij te wonen. Het schema is nog onder voorbehoud. Mogelijk wordt er begin deze week meer duidelijk over de nieuwe speeldatum voor het thuisduel met VVV-Venlo.

Vandaag (maandag) staat er een rustdag gepland voor de selectie van Feyenoord, die gisteren helaas maar kortstondig in actie kon komen tegen VVV-Venlo. Na twee minuten vielen de stadionlampen uit, waarna het competitieduel definitief werd gestaakt.

De trainingen van dinsdag en woensdag zijn openbaar en beginnen om 10:30 uur. Supporters kunnen zich vijf minuten voor aanvang melden bij de toegangspoort aan de Olympiaweg. Parkeren kan eveneens aan de Olympiaweg en is gratis.

Donderdag is een rustdag voor de selectie van Feyenoord, waarna het team zich op vrijdag en zaterdag in alle rust gaat voorbereiden op de ontmoeting met de nummer vier van de ranglijst. In Almelo wordt zondag om 16:45 uur afgetrapt.

Gerelateerd nieuws
38 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 25 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 66871 leden - Op dit moment zijn 464 mensen actief, waarvan 173 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved