''Leek er wel een beetje op alsof het een kleine sabotage was''

zondag 4 november 2018 22:22 90.515 keer bekeken 335 reacties Pro Shots

De duizend lampen van het Feyenoord stadion schenen al urenlang zonder problemen, maar juist aan het begin van de wedstrijd vielen ze uit. Analist Aad de Mos heeft een vermoeden van sabotage. "Dit leek er wel een beetje op alsof het een kleine sabotage was. Het gebeurde toevallig na twee minuten en daarna kwamen die spandoeken met: geen nieuwe Kuip en we blijven in dit stadion."  

Mede-analist Youri Mulder denkt daar anders over bij het programma Rondo van Ziggo Sport. "Ze vroegen de stadiondirecteur van Feyenoord ook of het toeval was. Hij zei dat er geen aanwijzingen waren voor wat dan ook." De Mos blijft echter bij zijn standpunt. "Ik hoorde hem op de radio zeggen dat ze vandaag en morgen gingen zoeken naar de storing. Dan weten ze wat er met de draden is gebeurd. Ze konden het nu niet oplossen."

Sjoerd Mossou komt in Studio Voetbal met een verhaal over de gokindustrie.''In Engeland is dit drie keer gebeurd in twee maanden. In 97 viel twee keer het licht uit. Eén keer bij Chelsea en één keer bij Wimbledon en de derde keer hebben ze bij Charlton Athletic een Chinees uit de stopkast getrokken. Daar bleekt een Aziatisch gokbedrijf bij betrokken te zijn. Die hebben expres die lampen uitgezet met het idee dat als die wedstrijd gestaakt zou worden dan zou het formeel gezien een gelijkspel zijn.'' De journalist lijkt het sterk dat dit ook gebeurd is in De Kuip. ''Daar ga ik niet van uit.''

Gerelateerd nieuws
335 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 100 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 66871 leden - Op dit moment zijn 469 mensen actief, waarvan 170 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved