'Gio': ''Als dat in ons team zit, zijn we moeilijk te verslaan''

'Gio': ''Als dat in ons team zit, zijn we moeilijk te verslaan''

Feyenoord treedt zondag met nagenoeg dezelfde basisopstelling aan tegen VVV Venlo als in de bekerwedstrijd tegen ADO Den Haag. Alleen onder de lat heeft een wisseling plaatsgevonden: Kenneth Vermeer wordt tegen de Limburgers vervangen door Justin Bijlow.

Trainer Giovanni van Bronckhorst hoopt dat zijn team het goede spel van de gewonnen bekerwedstrijd doortrekt. "Afgelopen donderdag hebben we het uistekend gedaan. We kregen een vroege tegengoal maar daarna zijn we blijven doen wat we moesten doen. Vandaag moet dat ook zo zijn."

"Als je tegen een tegenstander speelt die het spel compact houdt, heb je veel beweging nodig. Ook om andere jongens vrij te krijgen", vervolgt de trainer in gesprek met FOX Sports. "Als dat in ons team zit, zijn we moeilijk te verslaan."

Nicolai Jørgensen was in de bekerwedstrijd belangrijk met drie goals. "Hij is al een aantal maanden vrij van blessures. Donderdag was hij belangrijk voor het team met goals, maar ook met zijn manier van spelen. Ook Sam Larsson was in goede doen. Steven Berghuis en Robin van Persie hebben altijd hun dreiging."

Lees meer over
Kenneth Vermeer Robin van Persie Steven Berghuis Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties