Bruggink over bekerloting Feyenoord: ''Echt bizar''

Bruggink over bekerloting Feyenoord: ''Echt bizar''

Feyenoord speelt in de volgende ronde van het bekertoernooi een thuiswedstrijd. De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst neemt het in december in de Kuip op tegen FC Utrecht, dat heeft de loting van zaterdagavond bepaald.

Op social media maakte de thuiswedstrijd voor Feyenoord veel los. Ook analist Arnold Bruggink vond het opvallend. "Wanneer heeft Feyenoord voor de laatste keer een uitwedstrijd gespeeld in de beker?", vraagt hij zich bij FOX Spots af. ""Het is echt bizar, dat het elke keer kan. Ze zullen er wel blij mee zijn."

"Feyenoord - FC Utrecht is een mooie pot", aldus de oud-voetballer. "Dick Advocaat terug in de Kuip, dat is ook leuk." In de eerste ronde van het huidige bekertoernooi speelde Feyenoord een uitwedstrijd tegen VV Gemert. Ook de bekerwedstrijd tegen Vitesse in het seizoen 2016/2017 was een uitwedstrijd. Tijdens de bekerfinale tegen AZ van vorig seizoen speelde Feyenoord ook als uitspelende ploeg.

Lees meer over
De Kuip Vitesse Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties